med plads til at lege og udvikle sig

Strandmølleskolens Fritidsordning

SFO har til huse i den blå bygning i den såkaldte "Strandmøllegård". SFO er for elever fra 0.klasse til og med 3. klasse. Hvis der er behov for pasning i 4. klasse, er det også muligt. Langt de fleste børn benytter sig af tilbuddet. Der er pt. ca. 130 elever tilmeldt SFO. Om morgenen åbner SFO klokken 6.30. Her modtages børn og forældre af medarbejdere fra SFO. Der er mulighed for morgenmad i en afslappet atmosfære mellem 7.00 og 7.30. Børnene er i SFO indtil 07.45 hvor de sendes i klasserne. Når skoledagen slutter, åbner SFO igen. Børnene kan være i SFO frem til klokken 17.00, hvor SFO lukker dog klokken 16.00 om fredagen. Vi har forskellige tilbud til børnene f.eks. diverse brætspil, et puderum, hvor de kan komme af med noget af deres energi, forskellige kreative sysler og bøger, der kan læses i for blot at nævne nogle af de muligheder, der er indendørs.

For mange børn gælder det dog om at komme ud efter en lang dag på skolebænken. Ud at spille bold, køre på mooncars, løbe på rulleskøjter, være på legepladsen eller bare ud at føle, at der er plads til at være til. Det er der også mulighed for i SFO. Et fast holdepunkt i SFO er eftermiddagsmaden, lektiecafe og idræt. SFO er baseret på fri leg, men der er i løbet af ugen leg/bevægelse, som børnene skal deltage i. Om fredagen er der mulighed for at spille på medbragte Ipads.

Læs om SFO'ens aktiviteter her

SFO'ens personale

Afdelingsleder:
Lars Hansen, Tlf. 51244705,

Medarbejdere:
Marie Louise Plum
Malene Thomsen
Teresa Hald

Marianne Fuglsang, Pædagogmedhjælper
Celine Ørum, Pædagogmedhjælper
Frederik Klingenberg, Pædagogmedhjælper

Der er også i perioder ansat folk i aktivering og eller i jobtræning.

For at se billeder af personalet, se her!