Anbefalinger til en elev-bærbar

Alle de programmer, eleverne skal bruge, findes på skolens eget IT-system ”Skyen”. Disse programmer skal ikke installeres på elevens bærbare computer. Det eneste, der skal installeres er et lille program (fås til både Windows og Mac) der hedder microsoft remote desktop.

Når eleven har fået “Sky-Adgang” overtager skolens IT-system “styringen”, og eleverne får adgang til alle de nødvendige programmer. Det betyder også, at man som elev gemmer alt sit materiale på skolens server – og dermed har tilgang til det overalt, hvor man har adgang til internet.

Dette IT-system betyder også, at der ikke er store krav til elevernes bærbare computere. De nedenstående specifikationer vil således være tilstrækkelige.

• Intel Processor M3, M5, I3, I5 eller I7
  • 4GB Ram
  • Windows 10 eller macOS.
  • 5Ghz trådløs netkort
  • 12,5” skærm