Aktiviteter i SFO'en

Sommerfest sidste fredag i august.

• SFO arrangerer sommerfest for hele familien og byder de nye familier velkommen. Der er mulighed for at bestille mad og købe drikkevarer. Man kan også selv medbringe egen mad. Der vil i løbet af aftenen være forskellige aktiviteter.

Forældrekaffe.

• Ca. en gang om måneden afholdes der forældrekaffe. Forældre har her mulighed for at mødes med andre forældre og få en hyggelig dag. Der er selvfølgelig også mulighed for at få en snak med personalet.

Julebazar.

• Den sidste fredag i november er der julehygge. Forældre og børn har mulighed for at lave dekorationer og og andre pynteting til jul.

Julehygge i december.

• I december vil der være ekstra fokus på julen. Vi vil lave mange forskellige kreative sysler, som børnene kan få med hjem.

Fastelavn.

• Vi arrangerer fastelavn for eleverne i 0. til 3. klasse.

Hyggeaften for 0. kl. og 1. kl.

• I juni holder vi hyggeaften for 0. kl. og 1. kl. Vi mødes kl. 17.00 og spiser sammen. Der vil i løbet af aftenen være sjove konkurrencer for børnene.

Hyggeaften for 2. kl. og 3. kl.

• I juni holder vi hyggeaften for 2. kl. og 3. kl. Vi mødes kl. 17.00 og spiser sammen. Der vil i løbet af aftenen være sjove konkurrencer for børnene.

Sjov torsdag.

• Sjov torsdag er et særligt tilbud til de børn som går i 3.kl. til 5.kl. Ca. en gang om måneden mødes vi i SFO fra kl. 17.00 til 19.30. På ”Sjov torsdag” har børnene mulighed at medbringe egen computer, Ipad og mobiltelefon. Vi åbner gymnastiksalen og spiller forskellige boldspil. Vi slutter aftenen af med sodavand og chips. Sjov torsdag er baseret på frivillig hjælp fra forældre.

Faste daglige aktiviteter i SFO'en

Lektiehjælp

• SFO tilbyder lektiehjælp, i den udstrækning vores faglige kompetencer rækker.
    Der vil være opgaver, som vi ikke kan hjælpe med, men vi vil naturligvis gøre vores bedste.

Leg og bevægelse.

• Vi synes, det er vigtigt, at børn rører sig hver dag. Derfor skal alle børnene to gange i løbet af ugen deltage i en bevægelsesaktivitet, hvor de får pulsen op. Af aktiviteter kan nævnes: forskellige boldspil, tarzanbane, dans, motorik og løb.

Eftermiddagsmad.

• Hver eftermiddag tilbyder vi børnene et lille måltid mad. Det består eksempelvis af frisk frugt og grønt, groft brød eller pastasalat.