Aktiviteter i SFO'en

Sommerfest sidste fredag i august.

• SFO arrangerer sommerfest for hele familien og byder de nye familier velkommen. Der er mulighed for at bestille mad og købe drikkevarer. Man kan også selv medbringe egen mad. Der vil i løbet af aftenen være forskellige aktiviteter.

Forældrekaffe.

• Ca. en gang om måneden afholdes der forældrekaffe. Forældre har her mulighed for at mødes med andre forældre og få en hyggelig dag. Der er selvfølgelig også mulighed for at få en snak med personalet.

Julebazar.

• Den sidste lørdag i november er der julehygge. Forældre og børn har mulighed for at lave dekorationer og og andre pynteting til jul.

Svømning.

• Børnene i 2.kl. og 3. kl. tilbydes svømmeundervisning. Vi starter efter efterårsferien og ti uger frem, og der er plads til ca. 28 børn. Er der tilmeldinger nok, laves der to hold, hvor det sidste starter efter jul. Børnene lærer alm. crawl og ryg crawl og stifter bekendtskab med butterfly. Der vil være en brugerbetaling.

Julehygge i december.

• I december vil der være ekstra fokus på julen. Vi vil lave mange forskellige kreative sysler, som børnene kan få med hjem.

Fastelavn.

• Vi arrangerer fastelavn for eleverne i 0. til 3. klasse.

Hyggeaften for 0. kl. og 1. kl.

• I juni holder vi hyggeaften for 0. kl. og 1. kl. Vi mødes kl. 17.00 og spiser sammen. Der vil i løbet af aftenen være sjove konkurrencer for børnene.

Overnatning for 2. kl. og 3. kl.

• Vi laver overnatning for 2.kl. og 3.kl. I maj eller juni. Børnene mødes med personalet i SFO og gør klar til overnatning. Sammen spiser vi, og efter maden laver vi forskellige aktiviteter, tur til stranden, tur i parken mm. Næste morgen er der morgenmad og oprydning.

Sjov torsdag.

• Sjov torsdag er et særligt tilbud til de børn som går i 3.kl. til 5.kl. Ca. en gang om måneden mødes vi i SFO fra kl. 18.00 til 20.30. På ”Sjov torsdag” har børnene mulighed at medbringe egen computer, Ipad og mobiltelefon. Vi åbner gymnastiksalen og spiller forskellige boldspil. Vi slutter aftenen af med sodavand og chips. Sjov torsdag er baseret på frivillig hjælp fra forældre.

Faste daglige aktiviteter i SFO'en

Lektiecafe.

• Hver dag (man-tors) tilbydes børnene hjælp til lektier. Det skal understreges, at det er et tilbud, og at det er frivilligt for børnene. Vi kan lave særlige aftaler med forældre om, at deres børn skal i lektiecafe.

Leg og bevægelse.

• Vi synes, det er vigtigt, at børn rører sig hver dag. Derfor skal alle børnene to gange i løbet af ugen deltage i en bevægelsesaktivitet, hvor de får pulsen op. Af aktiviteter kan nævnes: forskellige boldspil, tarzanbane, dans, motorik og løb.

Eftermiddagsmad.

• Hver eftermiddag tilbyder vi børnene et lille måltid mad. Det består eksempelvis af frisk frugt og grønt, groft brød eller pastasalat.